Galéria Színes Térség

Virággal köszöntötték a nőket Apátfalván

Az apátfalvi Dózsa György Általános Iskola negyedik osztályos tanulói, Szilágyi Éva és partnere, Iski Roland is fellépett a mai nőnapi műsoron a faluházban. Minden kedves hölgy egy cserép virágot kapott az önkormányzattól.

Gajáta Fanni – Makó

Ma első alkalommal ünnepelték Apátfalván a Nemzetközi Nőnapot. Ez alkalomból érkezett a településre Szilágyi Éva operaénekes és partnere, Iski Roland. A makói származású énekesnő elmondta, március 8-án párjától egy vacsorát kapott. A nőknek és nőkről szóló műsoron nemcsak musical darabokat énekeltek, hanem popzenéket is.

Szekeres Ferenc polgármester köszöntőjében kiemelte, a nők is olyanok, mint a virágok: minél több törődést és gondoskodást kapnak a párjuktól, annál szebbek és ragyogóbbak lesznek. Ezért is fontos, hogy ne csak március 8-án kapjanak törődést.

Borbély Andrásné örömmel érkezett a település nőnapjára. Mint elárulta, a nőnap számára a nőiességet jelenti. – A fiamtól egy szál vagy egy cserepes virágot szoktam ilyenkor kapni. Minden virágnak örülök, mivel mindet szeretem, otthon is rengeteg van. De talán a jácintnak örülök a legjobban – mondta Erzsike néni.

Langó Imre is mindig megemlékezik a nőnapról. Ilyenkor egy szál virággal köszönti feleségét, Rózsika nénit, illetve az ágyba viszi a reggeli kávét. – Ez egy kiváltságos nap, hiszen egyszer van egy évben és illik köszönteni a hölgyeket. Nemcsak a feleségeket, hanem a többi női ismerőst is: rokonságot, munkatársakat és ismerősöket – tette hozzá Imre bácsi.

navigate_before
navigate_next

A helyi általános iskolások nagy sikerrel léptek fel a délutáni műsorban. Szilágyi Éva és Iski Roland éneklése után minden hölgy egy cserép virágot kapott az önkormányzat férfi tagjaitól.