A Makói Nők Klubja márciusi találkozójára meghívták a polgármestert, aki ismertette a városi beruházásokat, köztük a fürdőfejlesztést, a könyvtár építését és az Erdei Ferenc téri sportpálya felújítását.

MH-Makó

Farkas Éva Erzsébet tájékoztatta a nyugdíjasokat a támogatási rendszer bővítéséről, köztük az új ösztöndíjprogramról is, hiszen a klub tagjai számára is fontos, hogy unokáik, családtagjaik a városban maradjanak. Az egyesület vezetője Baranyi Béláné segítséget kért a város vezetőjétől, amiatt, hogy egy könyveléstechnikai hiba miatt nem pályázhatnak idén civil támogatásra. Emellett az utak, utcák állapota is szóba került, amellyel kapcsolatban a város vezetője elmondta, ezek felújítására 100 millió forintot szán idén a város.

A Belvárosi Nyugdíjasklubot – amelynek épületét több nyugdíjas és civilszervezet is használja – tavaly két és fél millió forintból újította fel az önkormányzat. Most az is kiderült, hogy nemrégiben a klubház előtti rész új burkolatot kapott, ahova majd kerül egy kerékpártároló is. A klub számára a napokban új mosogatótálcát szekrénnyel és 40 új széket vesznek.

Kozma Andrásné, a klub tagja egy I. világháborús emlékkönyvet ajándékozott a polgármesternek, olyat amelyet Rákay Philip is kapott amikor Makón járt.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest