Hírek

Kiss Attila a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje

Egyedül Kiss Attilát jelölték a Jobbik választókerületi parlamenti képviselőjének. Programjuk 12 pontból áll, havonta egy-egy témakört ismertetnek majd – derült ki a mai sajtótájékoztatón.

Nagy Szabolcs – Makó

A 2018-as országgyűlési választásokra a Jobbik már tavaly megkezdte a felkészülést, amelynek során az alapszervezetek jelölhettek képviselőket a választókerületekbe. Az indulni vágyókat regionális, és országos bizottság is meghallgatta, ennek eredményeként született meg a döntés arról, melyik választókerületben kit indítanak majd – hangzott el a makói sajtótájékoztatón.

Csongrád megye 4-es számú választókerületében jelölés is csak Kiss Attilára érkezett, a döntéshozók így egyhangúan őt támogatták. A politikus az elmúlt években a Jobbik makói, és választókerületi elnökeként, és a Csongrád Megyei Közgyűlés tagjaként tevékenykedett.

Kiss Attila a választókerületi programról elmondta, azt a következő egy évben, 12 pontban témakörönként fogják majd nyilvánosságra hozni. A politikus bírálta a kormány egészségügyi, és oktatási politikáját, amellyel kapcsolatban részleteket nem közölt, viszont odaszúrt egyet a baloldali pártok képviselőinek is.

– 2018-ban a FIDESZ egyedüli kihívója a Jobbik lehet, a baloldalra leadott voksok holt szavazatok lesznek. Egy-két politikusuk a túléléshez próbál voksokat szerezni, de valódi országvezetést már rég nem akarnak. – fogalmazott a párt országgyűlési képviselő jelöltje.

A kampányfőnöki feladatokat Zeitler Ádám önkormányzati képviselő látja el. A választásokig tartó időszakban elsősorban a szegényebb rétegeket, és a fiatalokat szeretnék megszólítani, rajtuk keresztül pedig az időseket.