Kék hírek Térség

Készpénzt, lőszert és fémlétrákat loptak – videó az elfogásról

Több tízmillió forint készpénz lopott két férfi még tavaly novemberben több ingatlanból, köztük egy irodaházból.
 
A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói őrizetbe vettek két szegedi férfit, akik több kisteleki ingatlanba, köztük egy irodaházba törtek be 2016 novemberében.
 
Nézze meg, hogyan fogták el őket:

 
 
 
A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövetők tavaly november 25-e és november 28-a között négy ingatlanba törtek be Kisteleken. A gyanúsítottak a két lakóházból, egy cég telephelyéről, valamint egy irodaházból egyebek mellett több tíz millió forint készpénzt, lőszert és fémlétrákat loptak el.

A nyomozás megállapította, hogy a bűncselekmény elkövetésével egy 34 és egy 42 éves szegedi férfi gyanúsítható megalapozottan. Őket a Csongrád megyei rendőrök 2017. március 6-án elfogták. A gyanúsítottaknál tartott házkutatás során a nyomozók többek közt készpénzt, ékszereket, órát, valamint a bűncselekmény elkövetéséhez használt eszközöket foglaltak le.

A feltételezett elkövetőkkel szemben jelentős értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon. A nyomozók őket őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.