Makó Színes

Homonnay Zsolt romantikus dalokkal köszöntötte a nőket Makón

A színművész sem felejtkezett el a nőnapról makói fellépésén. A hölgyek számára összeállított műsorát nem bánták a közönség soraiban ülő férfiak sem.

Nagy Szabolcs – Makó

Minden szék foglalt volt a mai nőnapi Tavaszköszöntő alkalmával a Hagymaházban, ahová Homonnay Zsolt színművészt várta a közönség. Koncertje előtt az makói önkormányzat, és persze a férfiak nevében Hadik György is köszöntötte a hölgyeket. És külön megtette ezt ma kora délután a Koronában az önkormányzati cégek és a polgármesteri hivatal női dolgozóival is.

– A nő olyan, mint egy virág. Minél több gondoskodást, szeretetet, törődést kap, annál szebb, annál sugárzóbb lesz. Köszöntsük őket, bárhol is élnek a világon, hiszen nélkülük mit sem érne ez az élet fogalmazott hagymaházi beszédében az önkormányzati képviselő. Hadik György, mivel a zsúfolásig megtöltött nézőtéren ülő minden hölgynek nem tudott, ezért Farkas Éva Erzsébet polgármesternek adott át csokrot. A gyengébb nem többi jelenlévő képviselője sem távozott virág nélkül, ők a műsor után kaptak egyet-egyet az aulában.

Homonnay Zsolt színművésztől megtudtuk, a nőnap miatt számára is különleges volt a makói fellépés, igazi romantikus dalokkal akarta szórakoztatni a közönséget. Így musical betétek, és operett is került az előadásba.

– Úgy akartam összeállítani a műsort, hogy elsősorban a hölgyek szívéhez szóljon. A nőnap arra mindenképpen jó, hogy felhívjuk a figyelmet arra, hogy odafigyeljünk a nőkre. Az viszont kevés, hogy egy szál virággal letudjuk pár perc alatt, az év minden napján kötelező szerintem odafigyelni rájuk. Minden tiszteletem a nőké, hiszen a mai világban a gyereknevelésben, és karrierben is helyt kell állniuk, sokkal összetettebb az életük, mint tíz-húsz évvel ezelőtt volt – válaszolta kérdésünkre a színművész.

A koncert előtt fellépett az Írisz táncklub is, a fiatalok latin-amerikai táncokat, többek között jive-ot, és rumbát adtak elő.

navigate_before
navigate_next