Galéria Makó Színes

Varga Miklóssal tavaszoltak a fürdőben

Tavasszal is megszervezte a Hagymatikum Gyógyfürdő a hagyományosnak mondható nyugdíjas találkozóját. A megszokott programok mellett közkívánatra Varga Miklós érkezett a fürdőbe, hogy szórakoztassa a nézőközönséget.

Gajáta Fanni – Makó

Kedden ismét nyugdíjas találkozót rendeztek a Hagymatikum Gyógyfürdőben. Ahogy a fürdőzők megszokhatták, a Magyar Vöröskereszt munkatársai vérnyomást és testzsír-indexet mértek azoknak, akik éltek ezzel a lehetőséggel. A nap folyamán a masszázskelezést, az elektroterápiát és a gyógytornát is kipróbálhatták a nyugdíjasok.

– Már az őszi találkozón is voltam, most úgy érzem, picit kevesebben voltunk. Ettől függetlenül jó volt a gyógytorna és a masszírozás is – árulta el Sándor Jánosné. Eta néni hozzátette, nemrég költözött Makóra, így valószínű többször tud a Hagymatikumba érkezni. – Régebben hetente jöttem, de lehet, mostantól akár naponta fürdőzök.

Mint mindig, most is Polgár Joci szórakoztatta az ebédlőben lévőket. Lajtosné Papp Noémi, a Makói Gyógyfürdő Zrt. marketing csoportvezetője elmondta, még az őszi nyugdíjas találkozón kérdezték meg a vendégektől, hogy melyik fellépőnek örülnének. Ekkor többen is Varga Miklóst nevezték meg.

navigate_before
navigate_next

Az énekes nemcsak az Európa című dalát hozta el, hanem az István, a királyból is. A vendégek örömmel tapsoltak és énekeltek a sokoldalú eladóval.