Makó Színes

Balázs Pali Makón is megdobogtatta a női szíveket

Rengetegen voltak kíváncsiak Balázs Pali mai, a Korona dísztermébe szervezett fellépésére. A fiatalabb és idősebb generáció együtt énekelte a jól ismert dalokat az énekessel. Közös képeket is készítette az énekessell.

Gajáta Fanni – Makó

Telt ház fogadta Balázs Palit kedd délután a Koronában. Az énekes örömmel jegyezte meg, hogy nemcsak a díszteremben foglal helyet a közönség, hanem még a folyosón és a földszinti étteremben – ott kivetítőn követhették az eseményeket.

Az ingyenes nőnapi koncerten igazi régi rajongók is részt vettek. Lévai Ágnes Hódmezővásárhelyről utazott át, hogy lássa kedvencét. Mint elmondta, az 1990-es évek óta kedveli a békéscsabai énekest és nem tudna kedvenc dalt választani tőle. A makói koncerten az Édesanyám, hálás vagyok neked című szerzemény fogta meg.

– Csak miatta jöttem át Makóra és nagyon szuper volt – válaszolta kérdésünkre Ági. Elmondta, már a koncert előtt egy órával megérkezett a Maros-parti városba. Egy dedikált relikviát is magával hozott, amelyet még a ’90-es években szerzett. – Az összes dalát ismertem és nagyon nagy élmény volt, hogy ismét személyesen itt lehettem és élvezhettem a feelinget.

A makói Polgár Istvánné Marika néni is nagyon rajongója Balázs Palinak. Meghatódva mesélte el, férjével nagyon szeretik az énekest, ha tehetik, mindig őt hallgatják. A 45. házassági évfordulójukra Balázs Pali könyvét vették meg.

– Csak hálával tartozunk az önkormányzatnak, hogy meghívták Makóra ezt a tehetséges embert – mondta meghatódva Marika néni. – Talán életemben nem szórakoztam még ilyen jót. Remek nőnapi ajándék volt ez. 20 éve volt ehhez hasonló rendezvény, s most rengeteg énekeltem.

Az énekes a koncert után még sokáig maradt, beszélgetett és közös képet is készített a rajongókkal. Az önkormányzat nemcsak ezzel a fellépéssel lepte meg a hölgyeket: csokoládét is kaptak a testület férfi tagjaitól.

Galériánk:

navigate_before
navigate_next