Kék hírek Térség

Áruházból loptak, felismeri őket?

Leszedték az áruvédelmi eszközöket a ruhákról, majd ellopták azokat. A gyanúsítottakról a biztonsági kamera képet készített, s rendőrség az önök segítségét kéri a tolvajok azonosításához. Fotók: police.hu

MH

A Szegedi Rendőrkapitányság Belvárosi Rendőrőrse lopás vétségének gyanúja miatt indított nyomozást két ismeretlen elkövetővel szemben. Egy szegedi bevásárlóközpont üzletének vezetője tett feljelentést ismeretlen tettesek ellen, akik január 21-én valamivel 15 óra után a ruhaüzletből az áruvédelmi eszköz eltávolítását követően ruhákat tulajdonítottak el. A feltételezett elkövetőkről az üzlet biztonsági kamerája felvételt készített.

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható férfit, illetve nőt felismeri, vagy tartózkodási helyükkel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22). A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén – közölte a rendőrség.