Belföld Hírek Makó Térség

Nem jutott be Török Miklós a DK elnökségébe

Szombaton a Millenárison tartotta tisztújító kongresszusát a Demokratikus Koalíció. Török Miklós választókerületi alelnök indult volna az elnökségi tagsági mandátumért, de már a jelölőlapra sem került fel.

Korom András – Makó/Budapest

A hét végén a Millenárison rendezte tisztújító kongresszusát a Demokratikus Koalíció. Az elnökségi tagságra Török Miklós, a párt makói-vásárhelyi választókerületi alelnöke is aspirált, ám végül sikertelenül.

– Hiába próbálkoztam, a jelölő bizottság döntése szerint már a jelölőlapra sem kerültem fel – mondta portálunknak Török Miklós, aki így továbbra is a makói városatyaként és választókerületi alelnökként képviselheti közvetlen pártja érdekeit.

A DK korábban már közölte, hogy Gyurcsány Ferencet újraválasztották pártelnöknek, szombat délután viszont a további tisztviselőket is megválasztottak. A párt ügyvezető alelnöke ismét Molnár Csaba. Alelnökök Nagy-Huszein Tibor (egyedüli Csongrád megyeiként jutott az elnökségbe, s az etikai bizottság alelnöke lett), Niedermüller Péter, Vadai Ágnes, Varju László. A DK elnökségi tagjai Ara-Kovács Attila, Avarkeszi Dezső, Berényi Erzsébet, Debreczeni József, Élő Norbert, Gy. Németh Erzsébet, László Imre, Ráczné Földi Judit, Vágó István és Varga Zoltán.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.