Belföld Hírek Makó Térség

Nem jutott be Török Miklós a DK elnökségébe

Szombaton a Millenárison tartotta tisztújító kongresszusát a Demokratikus Koalíció. Török Miklós választókerületi alelnök indult volna az elnökségi tagsági mandátumért, de már a jelölőlapra sem került fel.

Korom András – Makó/Budapest

A hét végén a Millenárison rendezte tisztújító kongresszusát a Demokratikus Koalíció. Az elnökségi tagságra Török Miklós, a párt makói-vásárhelyi választókerületi alelnöke is aspirált, ám végül sikertelenül.

– Hiába próbálkoztam, a jelölő bizottság döntése szerint már a jelölőlapra sem kerültem fel – mondta portálunknak Török Miklós, aki így továbbra is a makói városatyaként és választókerületi alelnökként képviselheti közvetlen pártja érdekeit.

A DK korábban már közölte, hogy Gyurcsány Ferencet újraválasztották pártelnöknek, szombat délután viszont a további tisztviselőket is megválasztottak. A párt ügyvezető alelnöke ismét Molnár Csaba. Alelnökök Nagy-Huszein Tibor (egyedüli Csongrád megyeiként jutott az elnökségbe, s az etikai bizottság alelnöke lett), Niedermüller Péter, Vadai Ágnes, Varju László. A DK elnökségi tagjai Ara-Kovács Attila, Avarkeszi Dezső, Berényi Erzsébet, Debreczeni József, Élő Norbert, Gy. Németh Erzsébet, László Imre, Ráczné Földi Judit, Vágó István és Varga Zoltán.