Makó Színes

Indul a Glorius heti menü!

Március 6-tól új formában tér vissza a Grand Hotel Glorius heti menü kínálata: napi menüként több étel közül lehet választani. Főképünkön: zöldborsó panna cotta fetasajttal.

Gajáta Fanni – Makó

A megszokott módon, hétfőtől péntekig heti menüt kínál a Grand Hotel Glorius étterme. Azonban ez a szolgáltatás új formában tér vissza március 6-tól: a hagyományos napi egy leves, 2 főétel, és egy desszert választék helyett a vendégek egy szűkített A’ la Carte étlapból választhatnak, mely azt jelenti, hogy a menü étkezés során is nagyobb választék érhető el.

– Azzal kedvezünk a vendégeknek, hogy maguk választhatják ki, mit is szeretnének enni. Ha úgy van kedvük, akár egész héten gyömbéres-joghurtos sárgabarack levest fogyaszthatnak gombás pulyka aprópecsenyével és sült burgonyával – fogalmazott Fodor Krisztián, a Glorius étterem konyhafőnöke és mesterséfje.

Gyömbéres-joghurtos sárgabarack leves
Tintahal karikák sörtésztában, saláta ágyon
Sertéskaraj zöldséges babraguval és grill kukoricával.
Mogyorós csokoládé trüffel
navigate_before
navigate_next

Különböző előételekből, főételekből és desszertekből válogathatnak az ebédelni vágyók a Glorius heti menübőll. A fogások mellett feltüntetik a glutén-, és/vagy laktózmentességet is.

Azonban a kibővített menü választék nem jelent árváltozást, így továbbra is a megszokott áron lesz elérhető a két-vagy három fogásos ebéd menü. Szintén újdonság, mellyel a Glorius vezetősége kedveskedik a vendégeknek, hogy az étterem 10 százalékos italkedvezményt biztos azoknak, akik a heti menüből fogyasztanak.