A tavalyi ezüstérem után újra második helyet szerzett a Belügyminisztérium Országos Judo bajnokságán a makói rendőrnő. Az egyik különdíjat is ő kapta idén.

Nagy Szabolcs – Makó

Több mint száz Belügyminisztériumi dolgozó vett részt idén is a tárca Makón rendezett országos dzsúdó bajnokságán, köztük egyedüli makóiként Váradi Krisztina. A Csongrád Megyei Rendőr főkapitányság munkatársa tavaly a második helyet szerezte meg, a +78 kg-os súlycsoportban.

A verseny előtt beszélgetve a rendőrnőtől megtudtuk, hogy a hazai pálya egyszerre előny, és hátrány is számára, de természetesen büszkén lép a küzdőtérre szülővárosában. Az ellenfelei közül csak egy volt olyan, akit nem ismert korábbról. Váradi Krisztina azt is elmondta, komoly küzdelemre számít, de mindent meg fog tenni az aranyéremért.

Végül a tavalyi évhez hasonlóan ismét ezüstéremmel térhetett haza, emellett pedig az Erdei János Sportcsarnok különdíját is ő kapta, mint Csongrád megye legeredményesebb női versenyzője.

– Kicsit  úgy érzem, magammal szemben adós maradtam. Az első küzdelmemet veszítettem el egy olyan lánnyal szemben, akit egy évvel ezelőtt megvertem. Nagyon szerettem volna javítani a tavalyi teljesítményemen, és aranyérmet szerezni. Erősen küzdöttem, és nem adtam fel, sajnos így alakult, erre a második helyre is nagyon büszke vagyok – értékelt a verseny után a rendőrnő.

Váradi Krisztina 2016-ban Makón az Év női sportolói között is ott volt, akkor teljesítményével a második helyet érdemelte ki Panyor Krisztina terepfutó mögött.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest