Makó Színes

A Glorius vendége volt Kiss Ramóna és Lékai Máté

A Barátok közt sztárja és a Veszprém kézilabda csapata irányítója szombaton a makói Glorius Hotel vendége volt.

MH-Makó

A Barátok közt színésznője Kiss Ramóna és Lékai Máté válogatott kézilabdázó pár hónapja alkot egy párt, de eddig tudatosan kerülték a nyilvánosságot. Ezen a hétvégén azonban egy igazán meghitt és szerelmes közös fotót posztoltak, mely a Grand Hotel Glorius éttermében készült.

Kiss Ramóna az Elvis, Oltár, Miami című színházi darabban játssza Muriel szerepét, mely szombaton a Hagymaház színpadán volt látható. Ennek apropóján érkezett Lékai Mátéval Makóra, azonban a munkát összekötötték egy kényeztető pihenéssel.

 

– Máté nem először járt nálunk, így amikor megtudta, hogy kedvesének Makón lesz fellépése, habozás nélkül felkeresett minket, hogy szobát foglaljon kettejük számára. Nagyon jól érezték magukat, Ramónát különösen elbűvölte az Art Deco design melynek jegyében szállodánk épült. Természetesen a Glorius vendégkönyvéről sem feledkeztek el, melyért különösen hálásak vagyunk, hiszen mindig örömmel vesszük, ha vendégeink írnak pár kedves szót a nálunk eltöltött élményeikről – árulta el Rosta Enikő, a Glorius marketing vezetője.

A szerelmes pár régóta ismerik egymást, de csaj egy hónapja vannak együtt. A távolság sem akadály számukra. Nem mindennapi körülmények közt ismerkedtek meg Ramóna éppen Lékai nagyapja halsütödéjében evett, amikor a sportoló odalépett hozzá. A hétvégén Gloriusban készült közös képüket Kiss Ramóna osztotta meg Facebook oldalán.