Egy szórakozóhelyről lopott el egy női táskát, majd a benne lévő bankkártyával pénzt próbált felvenni a képen látható férfi. Fotó: police.hu

A Szentesi Rendőrkapitányság lopás vétségének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A férfi egy szentesi nő táskáját tulajdonította el még tavaly november 5-én valamivel 1 óra után az egyik helyi szórakozóhelyről. A feltételezett elkövető a bűncselekmény elkövetése után, a sértett bankkártyájával egy bankjegykiadó automatából készpénzt próbált meg felvenni. A tolvajról az automata biztonsági kamerája felvételt készített.

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, vagy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szentesi Rendőrkapitányságon (6600 Szentes, Kossuth L. utca 43.). A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest