Színes Térség

Szülők komédiáztak a palotai jótékonysági esten

Hagyományteremtő óvodai jótékonysági estet rendeztek szombaton a Kelemen László Művelődési Házban. A bevételből az ovi udvari játékai felújítását, bővítését tervezik.

Forró Flóra – Csanádpalota

– A farsang után kezdődött a szervezés. A szülői munkaközösség tagjai még novemberben indítványoztak egy ilyen rendezvényt, hiszen az óvodás korú kisgyermekeink játékeszköz bővítését tervezzük az udvarra, amelyek sajnos nagyon elavultak – mondta Verébné Sulyok Éva, a Napsugár Óvoda vezetője. – A harmonikus mozgásfejlődés érdekében minél több lehetőséget szeretnénk biztosítani a gyerekeknek. A rendezvény bevétele az Alapítvány a Csanádpalotai Óvodás Gyermekekért nevű alapítványunkat támogatja. Az estünk hozzávalóit nemes célunk érdekében a szülők, a támogatóink, és azok a jóérzésű emberek adták össze, akik szeretnének tenni a kisgyerekek érdekében. Mi az óvoda dolgozói maximálisan partnerek voltunk abban hogy ez a rendezvény a célját elérje – tette hozzá.

A műsoros esten néptáncot, a Kelemen László Amatőr Színjátszó Társulat két tagja jóvoltából komédiát is láthatott a közönség. De fellépett Janicsek Roland énekes is, aki már korábban is megmutatta tehetségét.

navigate_before
navigate_next

A szülők által felajánlott sertésből készült el a vacsora. A hozzávalók szintén a szülők adományából származtak, az önkormányzat pedig a savanyúságot adta a pörkölt mellé. A szülők, nagyszülők, az óvodások a nemes célt a belépőjegyek megvásárlásával támogatták.

– Nagyon vártuk ezt az estét, ugyanis a bevételt kültéri játékok vásárlására szeretnénk fordítani. Nagy szükség lenne ezekre az eszközökre, ugyanis a mostaniak nem elég korszerűek és hamar tönkre is mennek. Úgy látom ma szép számmal megjelentünk, remélem, hogy sok ilyen rendezvényünk lesz még – mondta Vass Alexandra. – Nyuszi csoportos vagyok, de nem megyek még ősszel iskolába. Nagyon szeretek oviba járni, és örülnék új játékoknak – tette hozzá kislánya, Panka.