Makó Színes Térség

Megmutatta tehetségét Palmira a makói közönségnek – videóval

Várhegyi Lucas Palmira, Ruska Péter és Kovács Bálint hihetetlenül jó hangulatot teremtettek a Makói Hagymatikum Gyógyfürdő farsangi rendezvényén.

Albert Barbara – Makó

Várhegyi Lucas Palmira, a Rising Star győztese Ruska Péter gitárossal és Kovács Bálint ütős-dobossal lépett színpadra a farsangi Copacabana partin.

– Szerintünk nagyon szép Makó és gyönyörű a fürdőkomplexum. Leginkább pörgősebb dalokkal készültünk, de néhány lassú is szerepel a repertoárunkban – árulták el a fiatal zenészek.

Palmira elmondta, hogy Bálinttal a Rising Starnak köszönhetően ismerkedett meg, Petivel pedig a Kőbányai Zenei Stúdióban találkozott először, ahol tanulmányait folytatja.

– Hárman nagyon jól megértjük egymást, egy közös albumot tervezünk saját számokkal, ami az első lemezem lenne. Még nem tudjuk, hogy milyen ütemben készül el, de az első dalunk tavaszra várható, amit klipesítünk – tudtuk meg az énekesnőtől.

Bálint és Peti hozzátették, teljesen más zenei irányt fognak képviselni, és mint zenekar működnek együtt. Egyelőre nem árulhatnak el konkrétabb információkat, de a munkájukba zenei producereket, illetve szerzőket is majd bevonnak. Elsősorban a hazai közönséget szeretnék megszólítani, ezért főként a magyar dalokat kedvelik.