Hírek Makó

Átadtuk a Thermal Apartman különdíját

Ma délelőtt vehette át Borbás András, a Thermal Apartman tulajdonosa Korom András főszerkesztőtől portálunk különdíját, melyet a Best of Makó elismerés átadására ajánlottunk fel. A díj a díszes oklevél mellett reklám banner megjelenését jelenti.

MH-Makó

Tavaly októberben nyitottunk, s azóta folyamatosan üzemelünk – árulta el Borbás András, a Makovecz téri Thermal Apartman tulajdonosa. Ez az az apartman, mely a Best Of Makó díjátadón kiérdemelte hírportálunk, a makohirado.hu különdíját. Borbás András azonban az ünnepségen nem tudott részt venni, s hogy díjat kapott, arról is csak az eseményről készült tudósításunkat olvasva értesült.

– Nem tudom, hogy van-e Makón másik olyan apartman, melyben családi szobák vannak, de a mieink ilyenek – mutatta a közfallal elválasztott, az egyik oldalánál mégis nyitott, azaz egy légterű lakosztályt, mely két különálló részre tagozódik. Így remekül alkalmas a szülőkkel érkező gyermekek számára, hiszen az utóbbiak ugyan külön vannak az előbbiektől, de mégsem választja el őket ajtó. És egy társalgó is áll a vendégek rendelkezésére, ahol a baráti társaságok közösen is szórakozhatnak.

A Thermal Apartman további előnye, hogy gyakorlatilag a Hagymatikum tőszomszédságában áll, így a vendégek – ha van kedvük – akár fürdőköpenyben is megtehetik az addig vezető igencsak rövid utat, ahogy azt egyébként a szintén szomszédos Gloriusból is megtehetik.