Makó Sport Térség

Vereséggel zárta a felkészülést az M-Foci Kft.

Utolsó felkészülési meccsét játszotta ma délelőtt az M-Foci Kft., melyen 2-1-re kikapott az UTA Arad II-től.

Albert Barbara – Makó

Az első félidőben az ellenfél jobban kezdeményezett, többször eljutott a makóiak kapuja elé. A hazaiak kissé pontatlanul játszottak, nem alakítottak ki komolyabb helyzetet. A 25. percben az aradiak megszerezték a vezetést. A gól után a helyiek összekapták magukat és a 40. percben Vajna Martin János egy kidolgozott támadás után a jobb felső sarokba juttatta a labdát. Az első félidő 1-1-es döntetlent hozott.

A második játékrész kiegyenlített volt, mindkét térfélen adódtak lehetőségek. Azonban a 65. percben a vendégcsapat kihasznált egy védelmi hibát és ismét előnyt szerzett. A makóiak harcoltak az egyenlítésért, de nem sikerült a helyzeteikből a hálóba találniuk, így 2-1-re nyert a rivális.

– Az aradiak kicsit aktívabbak voltak a támadásokban, mi pedig elég passzívan fociztunk. Sokan hiányoztak a csapatból, többek közt Gémes Bence és Bánóczki Dániel, akik meghatározóak a támadójátékban. A második félidő első 15-20 perce a miénk volt, helyzeteket is kialakítottunk. A jövő hétvégén a Csongrád ellen kezdjük a tavaszi idényt, mely nekünk 6 pontos meccsnek számít. Mindenképpen nyerni szeretnénk és bízom benne, hogy hazai pályán sikerülhet. Remélem, a betegeink és sérültjeink felépülnek a rangadóra – avatott be Méhes Tibor, az M-Foci Kft. vezetőedzője.