Hírek Makó Térség

Fantasztikus hangulatban telt a Hagymatikum Copacabana Show-ja – videóval és galériával

A Hagymatikum Gyógyfürdő a hagyományokhoz híven farsangi rendezvénnyel várta ma vendégeit, akiket Copacabana Show-val lepett meg.

Albert Barbara – Makó

A makói fürdőkomplexum látogatói a farsangi Copacabana rendezvényen színes programok közül választhattak. Az érdeklődők betekinthettek a brazil tánc világába is.

– Minden évben megszervezzük a farsangi rendezvényünket, ami már hagyománynak számít. Ez az első alkalom, hogy tematikus hangulattal, Copacabana Show-val fűszerezzük. Igyekszünk dél-amerikai hangulatot varázsolni a fürdőbe. Örömmel látom, hogy nagy az érdeklődés, sok belföldi és külföldi vendég érkezett. Az éttermünkben kapható fánk, mely a farsang része. Jelmezversenyt is rendezünk és mindegyik gyermeket egy csokival ajándékozunk meg – mondta Lajtosné Papp Noémi, a Makói Gyógyfürdő Zrt. marketing csoportvezetője.

A Colour Drums ütőhangszeres bemutatót tartott, valamint Rónai Dániel gitáros is színpadra lépett. A party sztárvendége Várhegyi Lucas Palmira, a Rising Sztár győztese volt.

– Gyakran járunk a Hagymatikumba, főleg masszázsra és vízi tornára. Kiválóak a fürdő szolgáltatásai. Most is jól érezzük magunkat a rendezvényen, gyönyörűen énekelt Palmira. Örülünk, hogy élőben hallhattuk és nem csak a Rising Sztárban – árulta el Gazdag Ferencné és Gazdag Etelka, akik táncoltak is.

Késő délután a vendégek aqua zumbán táncolhattak. A lemezeket Dj Big Bill pörgette.

– Saját készítésű jelmezbe bújtam és számítottam, hogy megnyerem a versenyt, hiszen kreatív. Bármikor szívesen beöltözöm, az iskolában is mindig jelentkezem – számolt be Báthory Anikó Rebeka pávakisasszony, a jelmezverseny győztese.

A galéria:

navigate_before
navigate_next