Makó Sport Térség

Folytatódnak a felkészülési meccsek és a bajnoki küzdelmek

Az M-Foci Kft. szombaton az UTA Arad ellen lép pályára, a M-Foci Kft. II pedig a Röszke ellen folytatja felkészülését a tavaszi szezonra. Az Apátfalva SC a Balástya KSE-vel mérkőzik meg. A Makó KC női kézisei a Lajosmizsei UKC-t fogadják, míg a férfiak a P P KHTK otthonába látogatnak.

Albert Barbara – Makó

Az M-Foci Kft. utolsó felkészülési mérkőzésén az UTA Arad ellen játszik hazai pályán. A fiúk mindent megtesznek, hogy jó formában kezdjék a bajnokság tavaszi idényét. Az M-Foci Kft. II a Röszke csapatát fogadja.

Az Apátfalva SC 4-4-es döntetlent játszott a Kiszombor KSK ellen a téli nagypályás bajnokságban. Az apátfalvi együttes vasárnap a Balástya KSE-vel csap össze.

A Makó KC férfi kézilabdásai a múlt heti Békéscsaba ellen kivívott döntetlent követően a P P KHTK otthonába látogatnak. Az ellenfél jelenleg harmadik a tabellán, tehát nehéz feladatuk lesz a fiúknak.

A makói női kézilabda csapat sajnos a tavaszi szezon első fordulójában 20-25-re vereséget szenvedett a Szarvasi NKK ellen idegenben. A lányok szombaton a Lajosmizsei UKC-vel mérkőznek meg a városi sportcsarnokban. A hazaiak másodikok, míg a rivális az ötödik helyen áll. A Maros-mentieknek mindenképpen győzniük kell, hiszen nagy a harc a dobogóért.