Galéria Színes Térség

Farsang Hercege is eljött Magyarcsanádra

A Magyarcsanádért Egyesület télűző farsangi programmal készült péntek délután a gyerekeknek és a felnőtteknek. A Magyarcsanádi Amatőr Színjátszó csoport tagjai egy rövid előadást adtak elő, majd ezt követően kézműves foglalkozással várták a kicsiket.

Gajáta Fanni – Magyarcsanád

Már második alkalommal szervezett télbúcsúztató rendezvényt a Magyarcsanádért Egyesület. A másfél éve működő szervezet célja a szokások és hagyományok ápolása, illetve a közösségi élet újraindítása, összekovácsolása.

– Már a múlt évben is sok programot szerveztünk, főleg ünnepkörökhöz kapcsolódóan. Ilyen volt például a húsvéti barkácsolásunk, a farsangi készülésünk, a falunapi programjaink, de a karácsonyi rendezvény megszervezésébe is bekapcsolódtunk – fogalmazott Tóth-Pál Lászlóné, az egyesület elnöke.

Ma délután a télbúcsúztató rendezvényen a helyi amatőr színjátszók is készültek: Farsang Herceg történetét mutatták be a közönségnek. A rövid produkció után a gyerekek kiélhették kreativitásukat, ugyanis maszkokat és szemüvegeket készíthettek.

Galéria:

navigate_before
navigate_next