Hírek Térség

A bögyös lány is színre lépett – galériával

Piroska találkozott a rendkívül rémisztő farkassal, pom-pom lányok táncoltak, fiúk akrobatizáltak, volt jelmezes felvonulás és bohóckodott a két koma és Mákos Ákos is a Szivárvány otthon mai farsangi műsorában, vidámságot keltve és nagy tapsot aratva.

Korom András – Farsang

Ötletes jelmezekkel és vidám műsorral farsangoztak ma délután a vásárhelyi Szivárvány otthon lakói és dolgozói, akiknek köszöntőjében Majsai Beatrix megbízott igazgató kívánt jó kedvet.

Majsai Beatrix vidámságot kívánt a farsang minden résztvevőjének.

A remek hangulatot Keczer Árpád teremtette meg Pápai Ildikó Tavaszköszöntő című versének tolmácsolásával, hogy aztán a vidámság azonnal a tetőfokára hágjon a pom-pom lányok és a fiúk akrobatikus táncával. A kicsik énekén sem szomorkodtak a nézők, hiszen a diák, az öregasszony, a bögyös lány, a kakas, a három varjú, a róka, a szamár, a szekér, a három macska, a tehén a medve, a tyúk és a hangya, azaz a jelmezekbe öltözött férfiak és nők produkciója is nagy sikert aratott. És az sem zavart senki, hogy a bögyös lány tulajdonképpen két férfi volt.

navigate_before
navigate_next

Az ásós két koma CD-vel merevlemezzel folyó nagyszerű bohóckodása után a közönség a Boney M. zenéjére járt retro diszkón pihentethette a rekeszizmait, de nem a tenyerét. Hogy aztán az Atyaúristen! poénpárosán nevessen a nagyérdemű.

Az újabb jelmezes felvonulás részese volt az Ütvefúró és a Csillagfejű csavarhúzó is. Majd a Mákos Ákos című kétszemélyes bohózat mindenre rímet mondok tréfája okozott heves derültséget.

A farsangot a Szivárvány zenekara, az Arpeggio Nouvo zenéje zárta