Makó Színes

Rubik kockának is öltöztek a Batthyány otthon farsangján

Janicsek Roland énekelt, a lakók verseket mondta, a Szignum diákjai vidám jelenetet adtak elő és tombolasorsolás is volt a Batthyány utcai idősek otthona mai farsangi délelőttjén.

Korom András – Makó

Farsangi műsornak örülhettek ma délelőtt az otthonlakók.  Gönczy Gábor intézményvezető köszöntőjét követően vidám műsor következett. Az otthonlakók Romhányi József, azaz a “Rímhányó Romhányi” meghökkentő és vidám verseit olvasták fel. A Szent István Egyházi Általános Iskola hetedikesei Puszulyka falvi jelenetéből kiderült, miért drága helyben a pálinka, s miért az adóhivatalé a szomszéd település polgármestere által végül megszerzett csalásból származó falutámogatás összege.

navigate_before
navigate_next

A közönséget dalcsokorral szórakoztatta Janicsek Roland, akinek tolmácsolásában többek közt a V’ Moto Rock: Jégszív, Caramel: Lélekdonor, illetve Máté Péter: Azért vannak a jó barátok című dala is felhangzott.

A jelmezesek felvonulását élő teafilter, méhecske, babasampon, ananász,  Zorro, kaktusz színesítette, majd a szórakozást tombolasorsolás zárta, mely főnyereménye egy egész csokitorta volt.