Hírek Makó

Fátyol Beátának segített az Angyalsóhaj

Farkas Éva Erzsébet polgármester az Angyalsóhaj Alapítvány alakuló ülésén ígérte meg, hogy havi cafeteria juttatását egy rászoruló családnak adja. Ma délután Fátyol Beátát kereste fel, aki nehéz körülmények között neveli kisfiát, Csabát.

Gajáta Fanni – Makó

– Kicsit meglepődtem, hogy felkerestek minket, de nagyon örültem is neki – árulta el Fátyol Beáta délután, mielőtt találkozott volna a polgármesterrel. – Elsősorban ruházkodásra szeretnénk fordítani, illetve mindjárt itt a farsang és egy kis süteményt szeretnénk venni, hogy meglepjük az iskolában a gyerekeket.

A 34 éves anyuka egyedül neveli kisfiát. Jelenleg szüleinél laknak, de igen szűkösen: kilencen élnek egy házban. Beáta elmondta, a későbbiekben szeretne önálló életet élni kisfiával, és albérletbe költözni. Elmesélte, Csaba már 11 éves és az Almási utcai iskolába jár.

– Hála istennek, nagyon jó tanuló, félévkor 4,5 lett az átlaga. Szeret focizni, de furulyaórára is jár, a későbbiekben pedig trombitálni akar, de ez a jövő titka, hogy sikerül-e vagy szeretné-e folytatni – tette hozzá Beáta. – A zenei véna az édesapjától jöhetett, aki egy zenekarban is játszott.

Az Angyalsóhaj Alapítvány március 11-én rendez gálaestet a Hagymaházban. A jótékonysági esten olyan tehetséges és fiatal fellépők vesznek részt, akik az alapítványt támogatják.