Makó Sport Térség

Kikapott az M-Foci Kft. a Nagyszentmiklóstól

Az M-Foci Kft. folytatta felkészülését a tavaszi szezonra. A csapat ezúttal 2-0-ás vereséget szenvedett a Nagyszentmiklóstól hazai pályán.

Albert Barbara – Makó

Az első félidőben az ellenfél többet kezdeményezett, gyors támadásokkal többször eljutott a makóiak kapuja elé, de nem találtak be a hálóba. A fiúk 0-0-val mehettek a szünetre.

A második játékrészben a vendégek ugyanilyen szellemben folytatták a játékot és két gólos előnyt szereztek. A helyiek igyekeztek gyorsabb labdákkal átjátszani a nagyszentmiklósiak védelmét, többet veszélyeztettek, de nem tudták megszorítani őket. A meccs 2-0-ra végződött a rivális javára.

– Tizenkét játékos állt a rendelkezésemre, nyolcan betegek vagy sérültek. Sok kulcsemberünk hiányzott, ilyen felállásban gyengék voltunk. Úgy gondolom, megérdemelten nyert az ellenfél, harcosak voltak, nem feküdt nekünk a stílusuk. Kissé tompán fociztunk, abban a fázisban vagyunk, hogy frissítenünk kell. A bajnoki rajtig még két hetünk van, az Arad ellen lesz még egy találkozónk. Remélem, hogy a hiányzóink minél hamarabb felépülnek – mondta Méhes Tibor, az M-Foci Kft. vezetőedzője.