Makó Színes

Makói, szegvári és palotai gyerekek vidám farsangja

A Szent Ágota Gyermekotthon Szegvári Lakásotthon, valamint a csanádpalotai két lakásotthonában élő gyerekek és nevelők egy vidám farsangi délutánra hívták meg a Dr. Waltner Károly Otthon Makói Gyermekotthonában élő gyerekek és nevelőket. Kvízjátékkal, paródiával, sok beszélgetéssel és remek zenékkel készültek a makói gyerekek.

Gajáta Fanni – Makó

Remek jelmezekbe öltöztek be a makói, csanádpalotai és szegvári gyermekotthon lakói a farsangi mulatságukon. Péntek délután kellemes hangulattal, kvízjátékokkal, előadásokkal és remek zenékkel készültek a Kelemen-házban. A szervezők elmondták, csak köszönettel tartozhatnak Felmérai Szilárdnak, a hely vezetőjének, ugyanis mindig örömmel fogadja az otthonban élőket, illetve Molnár László kollégájuknak.

– Minden évben készülünk ilyen programmal, szerintem ma is egy fergeteges napot hoztunk össze – árulta el a 20 éves Joó Dániel. Elmondta, egy Irigy Hónaljmirigy paródiát is betanultak a délutánra. – Igaz, csak 3 napunk felkészülni, de amikor összeültünk, megbeszéltük, hogy mit adjunk elő.

navigate_before
navigate_next

– Én kinőttem már a farsangból, de a fiatalabbak nagy örömmel öltöznek át. Persze, kicsiként én is mindig vártam, be is öltöztem – vette át a szót a 23 éves Bereczki Áron.

A délutánról nem maradhatott el a mai slágerek sem, amelyeket a fiatalok kedvelnek. Molnár László elárulta: a “nézése és a járása” lesz a buli zárószáma. Meglepetés vendég is érkezett: Luiginak mindenki nagyon örült.

One Response

  1. Kedves Cs. R. Megtettük.
    Korom András
    főszerkesztő.

Comments are closed.