Színes Térség

Háremhölgyek, nyugdíjasok és börtönrock a palotai farsangon

Szombat délután a Dér István Általános Iskola felső tagozatos diákjaié volt a színpad a Kelemen László Művelődési Házban ahol 84 diák előadásaiban láthattak az érdeklődők többek közt életre kelt babákat, fogyókúrázó nyugdíjasokat, és börtönrockot.

Forró Flóra – Csanádpalota

Szabó Zsuzsanna igazgató megnyitója után igen színes összeállítást láthatott a nézőközönség a felsős diákok színpadi műsorában.

– Mindössze négy nap alatt sikerült összeállítani a produkciónkat. Az osztályfőnökük javasolta a börtönös témát, s ezt az osztály nagy része támogatta – mondta a nyolcadikos Gyenes Marcell. – Szerintem mindenkinek tetszett ötlet, és úgy láttam a közönség is élvezte az előadásunkat.

navigate_before
navigate_next

.- A mi osztályunk két műsorszámmal is készült, ezért már nagyjából két hete tartottak a próbák. Az egyikben öreg nénik leszünk akik tornával fiatalodnak, a másikban pedig török háremhölgyek akik őrületbe kergetik a basát. Ezt a fiúk nagyon élvezték – mondta Arany Boglárka az 5. a osztály diákja.

Több osztálynak is sikerült bevonni az osztályfőnökeit a táncokba, mintegy plusz csavart adva történeteik elmeséléséhez. A tombola előtti szünetben mindenki kedvére válogathatott a sütemények a hot-dog és az üdítők kínálatából, nem maradt senki éhesen és szomjasan.