Makó Térség

Batyus bálon mulattak a szépkorúak – galériával

Farsangi batyus bálon szórakozhattak a szépkorúak a városi sportcsarnokban. A rendezvényről a jókívánságokkal teli batyu és a pálinka köszöntés sem hiányozhatott.

Albert Barbara – Makó

A bálon a tánc és a jókedv mellett, a MENYÜKE a MÁV váróterem című előadásával kedveskedett, valamint a Nefelejcs Népdalkör szintén műsorral szórakoztatta a jelenlévőket. A talpalávalót Csikota József és zenekara szolgáltatta.

– A batyus bálon vendégül látjuk szépkorú lakosainkat, sőt vendégeik is vagyunk egyben, hiszen ízletes pálinkával és finom falatokkal fogadnak bennünket. Sok-sok rendezvénnyel kívánjuk megköszönni nekik azt a sok tapasztalatot, tevékenységet, amit végeznek egész városunk közösségeiért. A város szereti az időseit, gondoskodik róluk, figyelembe veszi a tapasztalataikat. Hálásan köszönjük a 13 nagyon aktív csoportunknak, akik szinte minden városi rendezvényeinken jelen vannak és segítenek nekünk, valamint a civil nyugdíjas kluboknak és a térség közösségeinek is. Kérem és kívánom, hogy az idős generációban is érezhessük együtt közösségben a lét és az élet igaz szépségét – mondta Farkas Éva Erzsébet.

A polgármester a makói önkormányzat képviselő-testülete nevében köszöntötte egy üveg borral és egy szál rózsával azt a 13 közösséget, akik az éves helyi rendezvényeken kiemelten figyelnek a közösségi életre.

navigate_before
navigate_next

– A kezdetektől járunk batyus bálba, nagyon szeretjük és mindig rendkívül színvonalas. A Hagymás Makó nyugdíjas klubtól 42-en érkeztünk, hihetetlenül jó csapatot alkotunk, és nagyon összetartóak vagyunk. Szívesen részt veszünk és szervezünk rendezvényeket, a busójáráson fánkot sütöttünk – avatott be Barta Sándorné, a Hagymás Makó nyugdíjas klub elnök helyettese.

A jelenlévők személyesen vehettek át köszönetnyilvánító jókívánságokkal egy-egy batyut, amit pálinka köszöntés követett.

– Rendszeresen járunk rendezvényekre, bálakba, hiszen a férjem a Kertbarátok elnöke. Mindig jól érezzük magunkat, ahol van zene és lehet mulatni – árulta el Sarró Mihályné.