Makó Sport Térség

Megkezdik a tavaszi szezont a makói kézilabdások

A Makó KC női és férfi kézilabdásai is megkezdik szereplésüket a bajnokság tavaszi idényében. Az M-Foci Kft., valamint az Apátfalva SC folytatja felkészülését.

Albert Barbara – Makó

A Makó KC női csapata az első helyen álló Szarvasi NKK ellen kezd idegenben. A Maros-menti lányok másodikok a tabellán és csak négy ponttal előzi meg őket az ellenfél. Egy győzelemmel akár két pontra csökkenthetik a különbséget, ezért nagy küzdelemre lehet számítani.

A makói férfi kézilabdások vasárnap a Békéscsabai BDSK-t fogadják a városi sportcsarnokban. A fiúk jelenleg a 10. helyen állnak a bajnokságban, de megpróbálnak előrébb lépni a tavaszi szezonban és ennek érdekében négy játékossal erősítenek. A felkészülési időszakban az együttes részt vett a TRIPLEX kupán, melyen román, szerb és magyar csapatok játszottak. A Maros-mentiek helyt álltak és a 4. helyen végeztek.

Az M-Foci Kft. szombaton a Nagyszentmiklóssal csap össze hazai pályán. A csapathoz egy új kapus, Fazekas Bálint érkezett, illetve Gyurkovics Tamás középpályás távozott.

Az Apátfalva SC két győzelme után a Kiszombor KSK ellen lép pályára a téli nagypályás bajnokságban.