Makó Színes

Valentin nap a Gloriusban

Február 14-e a szerelmesek ünnepe. Mára már hazánkban is széles körben elterjedt, hogy ezen a napon a párok megajándékozzák egymást, valamint romantikus kikapcsolódási lehetőségeket keresnek. A legjellemzőbb ilyenkor, hogy egy romantikus vacsora mellett döntenek, ehhez Makón a tökéletes hangulatot a Grand Hotel Glorius étterme biztosította.

MH – Makó

A Glorius chefje már hetekkel a rendezvény előtt megalkotta a menüt, melynek minden fogását ehhez a jeles eseményhez igazította. Az étlapon többek között lehetett választani, Szerencses zeller veloutét sonka tatárral, főételként igazán jó választásnak bizonyult a Sous vide kacsamell tejszínben sült burgonyával, és bazsalikomos eperrel, desszert gyanánt a Valentin napi különlegesség a Kókuszos túrógombóc gránátalmával és csokoládéval volt megtalálható az étlapon.

navigate_before
navigate_next

– Nem csak az ételekkel igyekeztünk elvarázsolni a vendégeket, hanem a díszítésben is igyekeztünk megfelelő hangulatot teremteni. Az étterem LED világítását pirosra állítottuk, a szívekkel dekorált asztalon pedig igazi gyertya lángja tette még tökéletesebbé a vacsorát – tudtuk meg Rosta Enikőtől, a négycsillagos szálloda marketing vezetőjétől. További meglepetésként szolgált, hogy az est folyamán Onczay Zsolt zongoraművész élőben játszott a vendégek szórakoztatására.