Makó Színes

Így ünnepeltek a Glorius dolgozói – galériával

Immár hagyománnyá vált, hogy a Grand Hotel Glorius dolgozói az év első felében ünnepelik a maguk mögött hagyott eredményes óévet. Nemrégiben is ezt tették.

MH-Makó

Az év minden napján 0-24 órában működő szálloda esetén rendkívül nehéz olyan időpontot találni, amikor minden dolgozó ott tud lenni az ünnepségen, ezért a Glorius vezetősége úgy döntött, hogy egy napra teljesen lezárja a szállodát, ezzel biztosítva azt, hogy minden kolléga felhőtlenül kikapcsolódhasson. Aznapra nem fogadtak szállóvendéget, valamint az éttermet is kora délután bezárták, hogy a saját rendezvényükre készülhessenek.

A rendezvényt Bodrogi Csaba megbízott igazgató nyitotta meg köszöntő beszédével a Glorius éttermében, mely során kitért arra is, hogy a szálloda tulajdonosi köre mennyire hálás, és elégedett valamennyi dolgozóval, hiszen tudják, hogy nélkülük nem működhetne ilyen eredményesen Makó egyetlen 4 csillagos szállodája.

navigate_before
navigate_next

A hivatalos köszöntőt felváltotta a vacsora, melyet külsős helyszínről biztosítottak a csapat számára, hogy a konyhai dolgozóknak se teljen munkával ez a nap. – A finom vacsorát követően bárki táncra perdülhetett, hiszen az elengedhetetlen kiváló hangulatról egy DJ gondoskodott, aki vidám zenéivel jól átmozgatta a társaságot – tájékoztatott az eseményről Rosta Enikő marketing vezető.