Makó

Mucsi: az ifjúság érdekében el kell ásni a csatabárdot

– A makói fiatalok érdekében el kell ásni azt a csatabárdot, amely most a jobb és bal oldal között húzódik. Nyilván mély ellentétek vannak, értékrendbeli különbségek, de szerintem minden makói, Makón politizáló pártnak érdeke, hogy itthon maradjanak a fiatalok – mondta Mucsi Tamás, a DK választókerületi elnöke a szerda délutáni sajtótájékoztatóján. 

Gajáta Fanni – Makó

Mucsi Tamás, a Demokratikus Koalíció választókerületi elnöke szerint az önkormányzat által meghirdetett ifjúsági konzultáció nem mindenben mutatja a valóságot.Elmondta, Farkas Éva Erzsébet polgármester adatait, amelyek a múlt heti testületi ülésen hangzottak el, tévesek. Mucsi úgy véli, a konzultáció szakmailag nem volt jól összerakva.

– A saját információim szerint a kérdőívet kitöltötték olyanok, akik nem makóiak és nem Makón élnek, illetve olyat is tudok, hogy volt olyan, aki a Facebook-on tette közzé, hogy 60-nál is idősebb, mégis 30-at írt be. Erre nem lehet egy irodát alapozni – fogalmazott Mucsi Tamás.

Szabó Sándor, a jegyzői iroda vezetője és Mucsi Tamás.

Kiemelte, a fiatalok érdekében el kell ásni a csatabárdot a pártok között, illetve az ifjúság politikát a fiatalok között kell csinálni.. Azt gondolja, a FIGYI Egyesületének épülete is megfelelő lenne olyan helyre, ahol programokat lehet szervezni az ifjúságnak.

Hallgassa meg Mucsi Tamást!

Mivel azt gondolja, hogy az ifjúsági konzultáció adatai nem fedik a valóságot, fel szerette volna keresni a jelenlegi ifjúsági referenst, akinek a segítségét is fel akarja ajánlani.

Szabó Sándor, a jegyzői iroda vezetője Mucsi Tamásnak elmondta, közérdekű adatigénylés beadása után betekintést nyerhet a konzultáció eredményeibe.

One Response

  1. Buzás idejében kik voltak azok akik nyelezték a bárdokat?Hogy nem hullik le az ég vakolatja?

Comments are closed.