Hírek Makó

A makói kajak-kenu szakosztály is volt a polgármester fogadóóráján

Sűrű napja volt Farkas Éva Erzsébet polgármesternek, ugyanis többen is érkeztek a fogadó órájára. Brútyó Imre emléket szeretne állíttatni Sztaholyák György csókási néptanítónak, míg Illés István, a Makói Kajak-Kenu Szakosztály vezetője telket szeretne kérni, ahol vízre szállhatnának.

Gajáta Fanni – Makó

Huszonöten keresték fel Farkas Éva Erzsébet polgármestert mai városházi fogadó óráján. A város első emberhez főleg szociális ügyekkel és lakhatási problémákkal fordultak. Volt, aki a szemétszállítási díját kifogásolta. Ez ügyben kiderült, az idős asszonynak ez díjmentes – az életkora miatt.

Brútyó Imre a csókási iskolába járt, ahol Sztaholyák György tanított. A néptanítóról méltó módon szeretnének megemlékezni. Illés István, a Makói Kajak-Kenu Szakosztály vezetője a vízre szálláshoz kért segítséget..

– Két éve szerveztük meg a makói úszó egyesülettel közösen a kajak-kenu szakosztályt. Toborzásnál nem tudtuk, még mennyien lesznek, de még előttünk van sok idő. A polgármestertől azt szeretném tudni, hogy pontosan hol tudnánk vízre szállni – fogalmazott Illés István.