Makó

Közeleg a Best of Makó díjátadó

A február 25-i Makói Vállalkozói Esten adják át az idei Best of Makó díjakat. Tavaly három helyi vállalkozás kapta meg és még különdíjast is hirdettek. A címlapon a tavalyi díjazottak.

Korom András – Makó

A város megújult turisztikai védjegy pályázatát tavaly három makói vállalkozás, az egyéb kategóriában a Szent Gellért Borház és Vendégfogadó, a szálláshely kategóriában az Autós Csárda Panzió, míg a vendéglátóhely kategóriában a Rocco étterem nyerte meg. A Givaudan különdíját a Gyöngy Cukrászda kapta. A díjat azok érdemli meg minden esztendőben, akik a legtöbbet teszik, hogy a Makóra érkező turisták jól érezzék magukat. Erről minden esztendőben szakmai zsűri dönt. A kitüntetéseket tavaly is a Vállalkozó Esten adták át, a Glorius Vigadóban.

A helyszín az idén is ugyanez lesz február 25-én este. Az idei – Lázár János fővédnökségével rendezendő – est házigazdája Farkas Éva Erzsébet lesz, fellépnek az Írisz táncklub sportegyesület táncosai, illetve Almási Enikő Enymore című műsora teremt majd jó hangulatot, a programhoz, a bálhoz és a svédasztalos vacsorához.