Makó Térség

Szerelmes párok fényképezkedhettek a Hagymatikum Valentin-napján – galériával

A Hagymatikum Gyógyfürdő egész nap különféle programokkal várta vendégeit a közelgő Valentin-nap alkalmából.

Albert Barbara – Makó

A Hagymatikum Gyógyfürdő születésnapi zsúrpartija után  ma Valentin-napi rendezvénnyel kedveskedett vendégeinek. A fürdőkomplexumba látogatókat romantikus szauna szeánszok és páros masszázs is várta.

– Örömmel tapasztaltam, hogy megteltek a parkolók, nyugágyak és medencék. Nemcsak hazai, hanem külföldi vendégek egyaránt érkeztek. Már reggeltől páros masszázs vehető igénybe, a párok egymás mellett lazíthatják el a testüket és a lelküket. Rendkívül sokan érdeklődnek e szolgáltatásunk iránt, egész napra beteltek a helyek. Először alakítottunk ki 600 literes kezelő kádakat zárt szobákban, így a párok romantikus zenével, hangulatos, gyertyákkal, s szívekkel dekorált környezetben relaxálhatnak. Egyre népszerűbbek szaunáink, melyek egész nap igénybe vehetőek még több felöntéssel és különleges aromákkal –mondta Gergely Gábor, a Makói Gyógyfürdő Zrt. igazgatója.

– Általában kéthavonta járunk a Hagymatikumba, elégedettek vagyunk a szolgáltatásokkal. Az aromás masszázst először próbáljuk ki, mert ajánlották, hogy hihetetlenül jó – árulta el az Aradról érkezett Molnár Tibor és Zámbori Enikő.

A létesítmény élményterében boldogság kapu előtt fotózkodhatnak a szerelmesek. A fényképek a fürdő facebook oldalán tekinthetőek meg, a legkedveltebb pár lesz a Hagymatikum Valentin-napi szerelmes párja, akiket belépővel és ajándékcsomaggal lepnek meg.

– Bármikor szívesen ellátogatunk a fürdőbe, nagyon élvezzük a medencéket, de a szaunát és a masszázst is imádjuk – avatott be Szebegyinszki Barbara és Szebegyinszki Tamás.

– Minden hónapban jövünk a fürdőkomplexumba, mert rendkívül szeretjük. Minden alkalommal szaunázunk is – tette hozzá Mircea Loredana és Mircea Adrian temesvári vendégek.

navigate_before
navigate_next