Galéria Makó Színes

A Galamb zárta a középiskolai bálokat

72 diáknak tűzték fel a középiskolai évek végét jelentő szalagot a Galamb József Mezőgazdasági Szakképző Iskola bálján. A 135 éves iskolában több mint 50 éves hagyománya van ennek az eseménynek. 

Gajáta Fanni – Makó

Négy osztály 72 diákja kapott szalagot a ma esti Galamb József Mezőgazdasági Szakképző Iskola végzős bálján. Horváth Zoltán igazgató elmondta, ez egy különleges esemény a számára.

– Ezelőtt 18 évvel kezdtem meg a tanári pályámat a Galambban. Azok a tanulók, akik most megkapják ezt a szalagot, akkor születtek, amikor én elkezdtem dolgozni az iskolájukban – magyarázta az igazgató. – Sajnálom, hogy a mai estén két szakmunkás osztály utoljára ballagott el tőlünk. Azonban, szeptembertől két újabb szak indul az intézményben.

A bált bécsi keringő nyitott, melyen Bódi Tünde is táncolt. Igaz ő már tavaly elballagott, de maradt az iskolában informatikai rendszergazda OKJ-s képzésen.

– Bár későn kértek fel erre a táncra, nagyon vártam ezt az estét és izgultam is. Amikor az én szalagavatóm volt, jó érzés volt tudni, hogy én is megkaptam a szalagot – árulta el a lány.

Az esten megemlékeztek Szabó Sándor szakoktatóról is, aki hosszan tartó betegség után hunyt el. Az első bálozók keringői mellett Kinyó Kata és az intézmény tehetséges énekese is fellépett.

Galéria:

navigate_before
navigate_next