Térség

Eltemették a sztárok makói cipészét

Utolsó útjára kísérték Kaposvári Józsefet szombaton délután az apátfalvi temetőben. A tragikusan fiatalon elhunyt cipészt a családja, rokonai, közeli barátai, ismerősei, polgármesterek és Mező Misi, a Magna Cum Laude énekese búcsúztatta.

MH – Apátfalva

Mint hírül adtuk, 39 éves korában hunyt el Kaposvári József cipész. A magyarcsanádi fiatalember 1977. március 1-jén született, majd Magyarcsanádon nevelkedett fel. Húga két évvel fiatalabb tőle. Ahogy Molnár László a gyászbeszédében elmondta: édesapját régről ismerte, majd a kis Józsival a magyarcsanádi iskolában találkozott.

Józsi nem véletlenül választotta a cipészmesterséget: nagyapja csizmadia volt. A szegedi 624-es szakmunkásképzőben tanulta a szakmát, majd Budapesten az ortopéd cipészetet. 1995 óta foglalkozott a lábbelik javításával. A megemlékezésből kiderült, nagyapja halála után minden eszközt el kellett adniuk, csak egy szerszám marad meg örökségül. Munkásságát először otthon kezdte meg, majd a Hunyadi utcán nyitott egy üzletet. – Nem csak a sztárok cipésze, de a cipészek sztárja is volt – hangzott el a búcsúztatóban.

navigate_before
navigate_next

Egy makói koncerten ismerkedett meg Mező Misivel, a Magna Cum Laude frontemberével – elsőként neki készített Kaposvári-féle kézműves lábbelit. Az énekesnek köszönhetően ismerhették meg a sztárok. Szentpéteri Csillának, Rákóczi Ferencnek, Jakupcsek Gabriellának, Emiliónak, Caramelnek, Lázár Jánosnak és más hazai hírességnek készült Kaposvári Handmade Shoes.

A végső búcsúra Mező Misi is eljött. A család, a rokonok, barátok és a közeli ismerősök mellett Farkas Éva Erzsébet, Szekeres Ferenc és Farkas János polgármesterek is részt vettek a gyászszertartáson, vettek örök búcsút Kaposvári Józseftől.