Makó Színes

Adományt gyűjtenek és örökbe adnak a makói állatvédők

Adománygyűjtéssel egybekötött örökbe fogadó napot tart a Makói Állatvédő és Természetvédő Egyesület, ma  délután 6 óráig. Délelőtt már három kiscica is gazdára talált. 

Gajáta Fanni – Makó

A Makói Állatvédő és Természetvédő Egyesület ismét adománygyűjtést szervezett az egyik makói hipermarketben. Kaskötő Gizella, az egyesület programvezetőjétől megtudtuk, ismét sokan segítenek nekik, ugyanis rengeteg száraz eledelt, konzervet kaptak a bevásárlóktól. Aki felajánlást tett, azok cicás és kutyás sütit kaptak.

Mint legutóbb, ma is sikeres voltak a cicák, ugyanis délelőtt már három négylábú talált gazdát. Egy fehér kutyus is gazdira várt: sokan Boomerhez hasonlították, aki egy amerikai tévésorozat sztárja volt.

Kovács Róbert is eledellel érkezett a gyűjtőkocsihoz. A makói fiatalember elmondta, nagyon szereti az állatokat, s emiatt egykor állatorvos szeretett volna lenni.

– Mivel kedvelem az állatokat és nekem is vannak otthon kutyák és macskáim, ezért szoktam segíteni állatvédőket – mondta a fiatalember. – Sajnos, nem sokat tudok a makói egyesületről, azonban mostantól követni fogom a munkásságukat.

navigate_before
navigate_next