Makó Sport Térség

Nem bírtak a makóiak a Mórahalommal – videóval

Az M-Foci Kft. 4-2-es vereséget szenvedett a Mórahalom VSE otthonában.

Albert Barbara – Mórahalom

A makóiak a Mórahalom ellen folytatták a felkészülést a tavaszi idényre. A rivális már a meccs elején megszerezte a vezetést. A Maros-mentiek ezután jobban kezdeményeztek és kiegyenlítettek Gémes Bence góljával. A vendégek több helyzetet is kialakítottak, majd Gémes Bence másodszorra is betalált a hálóba. Az első játékrész 2-1-re végződött a makóiak javára.

A második félidőben a hazaiak átvették a játék irányítását, uralták a középpályát és sok helyzetet dolgoztak ki. Az ellenfél 10 perccel a találkozó vége előtt átvette a vezetést, majd a lefújás előtt növelte előnyét. A mórahalmiak 4-2-re megnyerték a mérkőzést.

– A második félidőben elfáradtunk, ami talán annak köszönhető, hogy a Mórahalom a jövő héten már bajnoki meccset játszik, mi pedig most kezdtük a negyedik hetet a felkészülésben. Leginkább azért vagyok mérges, mert akik a második játékrészben beálltak, úgy tűnt, mintha nem szeretnének focizni. Teljesen szétestünk, ami a felkészülési időszakban talán egy kicsit érthető, de néhány labdarúgónál akarati problémákat is észrevettem, amin meglepődtem. Nem ismerem az Orosházát, de remélem, egy jó mérkőzést fogunk játszani és a sérültjeink, betegeink újból pályára léphetnek. Gőzerővel dolgozunk tovább, hogy minél jobbak legyünk a bajnoki rajtra – mondta Méhes Tibor, az M-Foci Kft. vezetőedzője.