Blog Vélemény

Ajándékozz nevetést Valentin-napra!

Nemsokára elérkezik a Valentin-nap, sokan szerelmesek, és alig várják, de akadnak, akik inkább kitörölnék ezt a napot.

Az életünkben szükségünk van szeretetre, szerelemre. Többen már megtaláltuk az igazit, de sokan még nem bukkantak rá. A szerelmes párok már hetekkel előtte készülnek a Valentin-napra. A legtöbben, viszont szomorúak ezen a napon és vágyakoznak egy ölelésre.

Nehéz választanom, hogy melyik volt eddig a legkülönösebb Valentin-nap, hiszen minden évben megvan a maga varázsa. Talán nem a tárgyi meglepetés a legfontosabb, hanem a lelki ajándék. Ez az alkalom más, mint a többi, mert ekkor mi vagyunk a középpontban és arra szánunk minden percet, hogy együtt lehessünk. Mintha megállna az idő, és semmi nem létezne körülöttünk, csak mi egyedül. Az ölelés, a csókok, a simogatás a legnagyszerűbb ajándék, amit egymásnak adhatunk.

Sokan tanakodnak, hogy a párjuk minek örülne a legjobban. Egy romantikus vacsorával vagy éppen egy szál rozsával és egy doboz szív alakú csokoládéval is elkápráztathatja bárki élete szerelmét. Mindenkinek szüksége van a pihenésre, tehát a relaxálás is jó ötlet lehet. Egy jó fürdőzés, szaunázás, illetve masszázs a Hagymatikumban felfrissítheti a testet és a lelket. Egy séta, beszélgetés a Nagy Ő-vel is már csodálatos pillanatokat varázsolhat az életünkbe.

Úgy gondolom, nem az ajándék a leglényegesebb, hanem, hogy örüljünk egymásnak, boldogok legyünk egymás mellett. A legnagyobb meglepetés a nő a férfinak és fordítva. Ne csak egy napon mutassuk ki érzéseinket a párunknak, hanem egész évben tiszteljük, óvjuk és szeressük őt!