Színes Térség

Sihell Ferry és Henna mulattatta a pitvarosi közönséget – videóval

Sihell Ferry és Henna fantasztikus hangulatot varázsolt a színpadra a pitvarosi disznótoros napon.

Albert Barbara – Pitvaros

Sihell Ferry és Henna mulatós slágerei mindenhol nagy sikert aratnak. A pitvarosi közönség is visszatapsolta a színpadra a két előadót.

– Hennával 4 éve énekelünk együtt. Az unokahúgom a Flowers nevű formációban kezdte, majd öt év kihagyás után egy duett erejéig színpadra lépett velem. Annyira jól sikerült, hogy azóta is együtt énekelünk – mesélte Ferry és Henna.

Sihell Ferry első albuma 2002-ben jelent meg Féltelek címmel, ezt pedig a Közelebb hív lemeze követte. Egyre többen keresték meg, hogy írjon dalokat, ezért egy időre háttérbe szorult az előadói tevékenysége. Neves művészek, többek közt Baby Gabi, Csepregi Éva, Mary Zsuzsi éneklik dalait.

– Hét év után már hiányoztak a fellépések, ezért úgy döntöttem, hogy folytatom az előadói karrieremet is. Természetesen a dalszerzést sem hagytam abba – tette hozzá.

Az énekest 2011-ben felkérték, hogy legyen a Dallamokon át műsor házigazdája a Muzsika TV-n.

– Mindkettőnknek jóleső érzés, hogy sokan tapsolnak, szeretnek bennünket és minden dalunkat ismernek. Jókedvet, vidámságot igyekszünk csalni az arcokra. Célunk, hogy minél több új dalt énekeljük, minél több helyre eljussunk és minél több embert megtudjunk mulattatni. A legfontosabb, hogy a közönség jól érezze magát, miközben hallgat bennünket – tudtuk meg a két énekestől.