Makó Ország-világ Sport Térség

Megkezdte a felkészülést az M-Foci II – videóval

Az M-Foci Kft. II is megkezdte a felkészülést a tavaszi idényre. A csapat bizakodik, hogy bajnoki címmel fejezi be a szezont.

Albert Barbara – Makó

Az M-Foci Kft. II az őszi idényt 9 pontos előnnyel, az első helyen zárta a megyei másodosztályban. A csapat magabiztos teljesítményt nyújtott, csak egy döntetlen csúszott be és egyszer sem kaptak ki.

A makóiak a Szarvas ellen kezdték volna felkészülésüket a tavaszi szezonra, de sajnos betegségre hivatkozva lemondta az ellenfél a találkozót. Nehéz feladat várt a hazaiakra, hiszen a Kondorossal csaptak össze. A Békés megyei első osztály második helyezett együttese 5-1-re legyőzte a helyieket. Több hiba is akadt a meccsen a hazaiak játékában, ami valószínűleg annak köszönhető, hogy csak most kezdték a felkészülést.

– Két hónapja nem fociztunk nagypályán, súlyos egyéni hibákból kaptuk a gólokat. Remélem, ha lesz pár mérkőzés a fiúk lábában, akkor talán nem következnek be ezek a pontatlanságok. Az ellenfél sokkal frissebb és fizikálisan erősebb volt, mint jelenleg mi. Békés megyei első osztályú csapatokkal, valamint a megye III-as Röszkével is játszunk még felkészülési meccset. Szeretnénk megnyerni a bajnokságot és folytatni a veretlenségi sorozatunkat, de sokat kell még dolgoznunk érte, ezt a Kondoros ellen is láthattuk – mondta Gabnai Győző, az M-Foci Kft. II vezetőedzője.