Kék hírek Makó Ország-világ

Fegyverrel fenyegetőzött a makói B. Tamás

A makói nyomozók garázdaság, testi sértés és zaklatás miatt indítottak eljárást két helybéli férfival szemben. Egyikük, a 40 éves B. Sándor a gyanú szerint gázriasztó fegyverrel fenyegetett meg egy gépkocsiban tartózkodó társaságot, majd az autót megrongálta.

MH-Makó

A megalapozott gyanú szerint vasárnap 3 óra 30 perckor az egyik feltételezett elkövető, a 29 éves R. Zsolt, előzetes szóváltást követően bántalmazott egy férfit egy makói szórakozóhelyen. Nem sokkal később ismét konfliktus alakult ki a felek között. Az akkor már gépkocsiban ülő sértettet és két ismerősét a gyanúsított társa, a 40 éves B. Tamás egy gázriasztó fegyverrel fenyegette meg. A férfi az autót többször megrúgta, letörve annak hátsó sárvédőjét.

Fotó: police.hu

A makói nyomozók a CSMRFK Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztályának rendőreivel együtt,  néhány órán belül elfogták a feltételezett elkövetőket. R. Zsolt ellen garázdaság és testi sértés vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. B. Tamást zaklatás vétségének és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének elkövetésével gyanúsítják – közölte a police.hu,