Térség

Önfeledt szórakozás a pitvarosi disznótoros napon – galériával

Ötödik alkalommal rendezett a hétvégén a pitvarosi Művelődési Ház disznótoros napot. A látvány disznóvágás mellett szórakoztató műsorok várták az érdeklődőket.

Albert Barbara – Pitvaros

Mint arról beszámoltunk, a pitvarosi disznótoros nap látvány disznóvágással kezdődött, majd különböző programok várták az érdeklődőket. Ebédre pörkölt, töltött káposzta és hurka, kolbász szerepelt a menüben. Ezenkívül még kolbászevő versenyt is szerveztek.

– Meglepő és jó érzés, hogy egyre többen érkeznek vidékről és más megyékből is, annak ellenére, hogy helyi rendezvény. Reméljük, hogy mindenki önfeledten szórakozott. Fontosnak tartjuk a disznótoros napot, hiszen a célunk, hogy a pitvarosiak jobban részt vegyenek a közösségi életben. Nagyszerű, hogy az érdeklődők, nemcsak egy egyszerű disznóvágáson vehetnek részt, hanem egy komplex, egész napos rendezvény várja őket. Sok önkéntes szívvel-lélekkel segített eseményünk megvalósulásában, ami azt mutatja, hogy egy jó közösség alakult ki. Mindig rengeteget dolgoznak, de annyira szeretettel jönnek, hogy már ki sem hagynák a rendezvényeinket – mondta Radó Tibor polgármester.

A télűző busójárás Pitvarosról sem hiányozhatott. A nap folyamán színpadra lépett többek közt a Maros Néptáncegyüttes és a Pitvarosi Dance Club is. A rendezvény sztárvendégei Sihell Ferry és Henna voltak, akikért szinte megőrült a közönség.

navigate_before
navigate_next