Hírek Makó

Meghalt a sztárok makói cipésze

Szentpéteri Csillának, Emilionak, a tankcsapdás Lukács Lacinak, Lázár Jánosnak, Jakupcsek Gabriellának, Mező Misinek, Farkas Éva Erzsébetnek és Caramelnek is vart egyedi kézzel készített cipőt Kaposvári József(40) a sztárok makói cipésze, aki ezentúl az angyaloknak varr lábbelit.

Makó Híradó – Makó

– Nagyapám csizmadia volt. Én azért lettem cipész, mert kötelezőnek éreztem, hogy folytassam a mesterségét – mondta négy esztendeje hírportálunknak Kaposvári József, Makó legfiatalabb cipésze aki a szegedi 624-es szakmunkásképzőben tanulta a szakmát, az ortopéd cipészetet pedig Budapesten, s 1995 óta foglalkozott a lábbelik javításával.

Emilioval.

Magyarcsanádon kezdte a munkát a saját kis garázsában, majd Makón nyitotta meg a Kipi-Kopi cipőjavító műhelyét. Annak, hogy gyógycipőket is készít, személyes okai voltak: – Mozgáskorlátozott vagyok, ezért vágtam bele – indokolta.

Kaposvári József a sztárok cipészeként lett ismert és közismert országszerte, hiszen olyan ismert embereknek készített különleges lábbelit, mint Szentpéteri Csilla, Emilio, a tankcsapdás Lukács Laci, Lázár János, Jakupcsek Gabriella, Mező Misi, Farkas Éva Erzsébet vagy Caramel. A Makóra miatta ellátogató sztárok aláírásait a műhelye egyik ajtaján gyűjtötte.

Mező Misi makói cipője -2013

Józsit, aki még örülhetett gyermeke színötös félévi bizonyítványának, pénteken szállította magyarcsanádi otthonából a mentő, s ma már csak az égi kaptafához ülhet vissza, hogy az angyalok is Kaposvári cipőben járhassanak

Nyugodj békében Józsi. Hiányozni fogsz mindenkinek.