Makó Sport Térség

Gólzáporos győzelmet aratott az M-Foci – videóval

Az M-Foci Kft. 10-1-re nyert a Mezőhegyes ellen az Erdei Ferenc téri műfüves pályán.

Albert Barbara – Makó

A makóiak keményen készülnek a tavaszi szezonra, az edzések mellett heti 1-2 meccset is beiktatnak.

A hazaiak komolyan vették a találkozót és már az elején lefocizták az ellenfelet, akinek szinte esélye sem volt ellenük. Az első félidőt 5-0-ra hozták a helyiek.

A második játékrészben a makóiak ugyanolyan jól futballoztak, mint a szünet előtt és még ötször lőttek a rivális hálójába. A vendégek a hazaiak egyik védelmi hibájából szépítettek, de egyáltalán nem tudták megszorítani a Maros-mentieket. A 90 perc lefújása után 10-1 volt az eredmény. Gémes Bence hatszor talált be a kapuba, Bánóczki Dániel és Solymosi Attila pedig duplázott a mérkőzésen.

– Úgy gondolom, ami szerdán nem ment be, azt most berúgtuk. Az erős Poli után a Mezőhegyes egy jó edzőpartner volt. Örülök, hogy ennyi gólt szereztünk, talán az ellenfél kicsit visszafogottabban játszott. Nagyon elégedett vagyok a fiúkkal, heten hiányoztak a keretből, a végén már nem is tudtam cserélni. Két sérült volt a kispadon, akiket csak vészhelyzetben vetettem volna be. Jobb lett volna elkerülni a kapott találatot, de nem vagyok telhetetlen, ügyes volt a csapat – értékelte a mérkőzést Méhes Tibor, az M-Foci Kft. vezetőedzője.