Galéria Makó Színes

Hatvannyolc návays kapott szalagot

A Návay folytatta a szalagavató báli sorozatot. Szombat este 68 tanulóra került fel a középiskolai évek végét jelentő szalag.

Gajáta Fanni – Makó

Fanfárral vette kezdetét a HSZC Návay Lajos Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma bálja. Idén 28 közgazdasági, 25 kereskedő és logisztikai ügyintéző, illetve 17 szakközépiskolás – 6 karosszérialakatos és 11 eladó – kaphatta meg a középiskola végét jelentő szalagot. Kincses Tímea, az intézmény igazgatója a rendezvény előtt kiemelte, kellemes este elé néztek a diákok és szüleik, rokonaik.

Az est folyamán a Makói Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola ütősei és egy návays tanuló is a színpadra léptek. Nagy izgalommal várták a tanulók és hozzátartozóik a bál fénypontját, a keringőket. A végzős osztályok bécsi keringőkkel kápráztatták el a közönséget.

– Október eleje készültünk. Szerintem mindenki izgatottan várta az estét. Varga József tanította be a táncot és miután meglett a zenénk, utána dőlt el, hogy bécsi keringőzni fogunk táncolni – mondta a fellépés után a 12. A osztályos Balázs Dzsenifer. Táncos párja az életben is a párja: Krajnyák Attilával már 3 éve járnak. – Én foci miatt kerültem Makóra, amúgy sándorfalvi vagyok. Leginkább azért vártam a mai estét, hogy túl legyünk rajta. Izgultunk nagyon, de sokat is készültünk rá.

A keringők után a protokoll tánc következett, ahol a tanárok és az iskola támogatói mellett a polgármestert és férjét is megtáncoltatták a diákok. Az est jó hangulatáról a Voc-Art gondoskodott.

Galériánk:

navigate_before
navigate_next