Színes Térség

Ovis farsang Csanádpalotán – galériával

Négy csoport 86 gyermeke, valamint az intézmény minden dolgozója kitett magáért a szombati a Kelemen László Művelődési Házban rendezett ovis farsangon,.

Csanádpalota – Forró Flóra

– Nagyon készültek a gyerek a hagyományos farsangi ünnepségünkre, nagyon szeretnénk elűzni a telet – mondta Verébné Sulyok Éva, a Napsugár Óvoda vezetője. Január második hetétől már elkezdődtek az ötletelések, amiből a gyerekek is kivették a részüket. Bár a próbákat nehezítette a betegségek miatti hiányzás, a mai délutánra már összeálltak a produkciók. A Katica csoportban gyönyörű jelmezt készítettek az óvónénik, a színpadi mozgásuk pedig az életkoruknak megfelelő.

A Csillag csoport gyermekei megelevenítették az Alvin és a mókusok mese figuráit. A Maci csoport pedig egy kisgyerek egész napját játszotta el, zenés-táncos ébresztővel, bolondozással és játékkal. A Nyuszi csoportosok már nagyok, és ennek megfelelően komoly táncot adtak elő. Ebben már megtalálható a mobiltelefonálástól kezdve a páros táncig minden, ami látványos és nagyon szép jelmezekben történt. Igazi vagány gyerekek módjára.

navigate_before
navigate_next

– A felnőttek meglepetés tánca olyan jellegű bemutató, amit a mai fiatal szülők már nem igazán ismernek. Visszanyúltunk a ’70-es évek sztárjaihoz, és ízelítőt adtunk, hogy az akkori fiatalok hogyan jártak diszkóba, és milyen zenére táncoltak. Ebben az óvoda összes dolgozója szerepel, akik áldozatos munkája nélkül nem valósulhatna meg évről évre ez a kellemes délután. – tette hozzá az óvodavezető.

A jó hangulatú műsorok után a fellépőket és vendégeiket szendvicsek és házi sütemények várták, majd tombolahúzással zárult a nap.