Galéria Hírek Makó Színes

Eljegyzés is volt a JUGYU bálján

A Juhász Gyula Református Gimnázium és Szakképző Iskola nyitotta meg a középiskolai báli szezont Makón. Idén három osztálynyi végzős tanuló kapta meg a középiskolai évek végét jelentő szalagot. Az est folyamán egy eljegyzésnek és egy szülinapnak is örülhettek.

Gajáta Fanni – Makó

Nagy izgalommal várták a Juhász Gyula Református Gimnázium és Szakképző Iskola végzős diákjai a szalagavató báljukat. Idén három osztályban tűztek szalagot. Gerzanits Nikoletta, a 12.a osztályfőnöke szerint a tanulói legalább 2 éve készültek erre az eseményre – lelkileg.

– Valójában szeptember óta készültünk erre a napra a közös tánccal és a keringőkkel, amelyet mindannyian egyaránt vártunk – tette hozzá a bál főszervezője. – Azt gondolná az ember, hogy az évek múltán egyre könnyebb egy ilyen szalagavatót megszervezni végzős osztályfőnökként is, azonban a végén kiderül, hogy mindig valami más és valami új érzést hoz elő.

– Nagyon sokat készültünk a mai estére, hiszen kozmetikushoz és fodrászhoz is kellett mennünk. Reméljük, hogy remekül fog sikerülni minden – árulta el a bál előtt Pribelszki Tekla, a 12. b osztály tanulója. – Igazából azóta vártam a mai napra, mióta elkezdtünk készülni.

– Nekünk sokkal egyszerűbb felkészülnünk, ugyanis csak egy fodrászhoz kell mennünk – vette át a szót Nagy Kristóf, Tekla osztálytársa. – Az elején nem tetszett ez a tánc dolog, azonban ahogy tanultuk a keringőt, egyre jobban megkedveltem. Ma este itt a bálon egy jót mulatunk, aztán majd lesz valami.

A végzős diákok nemcsak ügyesen táncolnak, hanem énekelnek is: Börcsök Erika és Szurgent Bianka is megmutatta tehetségét. Mellettük profi táncosok is bemutatkoztak. A vacsora előtt egy meghitt jelenetnek is szemtanúi lehettek a vendégek: Béres Bence 3 év után megkérte szereleme kezét.

– Egyszer elszólta magát Alexandra, hogy mennyire romantikus, amikor egy bálon megkérik egy lány kezét vagy éppen az övét, ugyanis már több mint 3 éve együtt vagyunk, jóban-rosszban. Ez a mai lánykérés úgy történt, hogy leszerveztem a szervezőkkel, hogy megszólaljon a John Legend: All Of Me száma, amikor fényképezkedtünk. Amikor felcsendült a zene, letérdeltem és megkérdeztem, hogy hozzám jönne-e – mesélte Bence a lánykérés után. A deszki fiú egykor a JUGYU tanulója volt, itt ismerkedett meg Szatmári Alexandrával.

– Igazából reménykedtem, hogy ez lesz, miután elszóltam magam. Illetve, amikor készültek a fotók, éreztem, hogy Bence keze nagyon remeg és bíztam, hogy emiatt – vette át a szót Alexandra. A lány azonnal igent mondott. – Ez a szám a mi közös zenénk, már a kezdetek óta.

Galériánk:

navigate_before
navigate_next

A lánykérés és a vacsora után egy születésnapnak is örülhettek a vendégek.