Kék hírek Makó

Álismerős kért benzinpénzt Makón

Csalás sértettjeinek jelentkezését várja a Makói Rendőrkapitányság. Egy helybéli tett feljelentést, hogy egy, a magát a család ismerősének mondó ismeretlen kért üzemanyagra pénzt, s azt nem adta meg.

A Makói Rendőrkapitányság csalás és lopás vétségének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen elkövetővel szemben. Egy helybeli lakos tett feljelentést a rendőrségen, mert egy, magát a család ismerősének kiadó férfi pénzt kért kölcsön tőle üzemanyagra, amit később nem adott vissza. A gyanú szerint a bűncselekményt elkövető férfi másokat is megtévesztett – írja a police.hu.

A tettes 180 centiméter magas, zömök testalkatú. 

A rendőrség kéri, hogy aki hasonló csalás áldozatává vált, jelentkezzen személyesen a Makói Rendőrkapitányságon (6900 Makó, Csanád vezér tér 13. szám). Telefonon bejelentés tehető a 06-62-511-260-as telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

2 Responses

  1. engem is becsapott, 3 ezer forintal .azaz a bank kártyáját otthonfelejtette,s délután visszahozza,jelszoval h zsoltit is becsapta 10 ezer forintal ő királyhegyesi. engem makoi buszpálya környékén talált meg,egy réi ismerősként emlegetett,s gy csabára hivatkozott,hogy közös ismerösünk őt is becsapta 5 ezerrel, ,odavolt tankolni,és a kuton s otthon felejtette a bank kártyáját. ezeket utolag kideritettem,meg sok -sok ember igy járt ,mint én. Álltalában a kossuth,vagy matroz kocsmában találhato az emberke mako rákoson lakott régen,s a neve n attila ,és még sok-sok embert becsapott,akiket nem ismerek,csak hallottam hirét.

  2. engem is becsapott, 3 ezer forintal .azaz a bank kártyáját otthonfelejtette,s délután visszahozza,jelszoval h zsoltit is becsapta 10 ezer forintal ő királyhegyesi. engem makoi buszpálya környékén talált meg,egy réi ismerősként emlegetett,s gy csabára hivatkozott,hogy közös ismerösünk őt is becsapta 5 ezerrel, ,odavolt tankolni,és a kuton s otthon felejtette a bank kártyáját. ezeket utolag kideritettem,meg sok -sok ember igy járt ,mint én. Álltalában a kossuth,vagy matroz kocsmában találhato az emberke mako rákoson lakott régen,s a neve n attila ,és még sok-sok embert becsapott,akiket nem ismerek,csak hallottam hirét. belevehetik a jegyzökönyvébe ezt is jelenleg nem érek rá bemenni jelenteni az ezetet,mert dolgozom pamplonába.

Comments are closed.