Makó Sport Térség

Tanulságos volt a Makó-Temesvár meccs – videóval

Az M-Foci Kft. 2-0-ás vereséget szenvedett a Politechnika Temesvár második csapatától hazai pályán.

Albert Barbara – Makó

Az ellenfél rendkívül motiváltan lépett pályára és már az első percekben megszerezte a vezetést. A temesváriaknak nagyon gyors volt a labdajátékuk és hosszú labdákkal próbálták kiugratni támadóikat, ennek köszönhetően másodszorra is a hálóba találtak. A makóiak igyekeztek felfejlődni a rivális játékához, adódtak helyzetek, de szépíteniük nem sikerült. Az első játékrész 2-0-ra végződött a vendégek javára.

Egy kis ízelítő a mérkőzésből

A második félidőben mindkét oldalon akadtak lehetőségek, de egyik együttesnek sem sikerült gólt szereznie. A hazaiak egy szabálytalanságot követően tizenegyeshez jutottak, amit Gémes Bence sajnos a kapu fölé lőtt.

A meccs két legnagyobb lehetősége

– Az első 10 percben adtunk két gólpasszt az ellenfélnek és ez egy ilyen jó képességű csapat ellen nem fér bele. Kicsit álmosan, fáradtabban kezdtünk, de a félidő vége akár 2-2 is lehetett volna, ha a két 100 százalékos ziccerünket belőjük. A temesváriak technikásan, gyorsan, és dinamikusan játszottak. Örülök, hogy ellenük fociztunk, hiszen nagyon hasznosak az ilyen jellegű meccsek. Sajnos nem sikerült, ahogy szerettük volna, sok a sérült és a hiányzó. Heti öt edzéssel készülünk a tavaszi idényre, amibe erősítést is beiktatunk. A terheléstől a fiúk fáradtabbak, de reméljük, hogy előbb-utóbb frissebbek lesznek – mondta Méhes Tibor, az M-Foci Kft. vezetőedzője.